Monday 12 December 2011

Doğru Korse Seçim

Moda dünyasının kararsız, eğilimleri gelir ve hava gibi ama biz, mütevazı korse bir canlanma ortasında. 1800 korse moda dayanak oldu. Rolünü giyilen dış giysiler, iyi tasarımlı ve doğru yerde gösterilen eğriler olduğunu garanti etmiş.

Tasarımcılar korse kendi uyarmak olmak için geliştirmeye ve olarak 21. yüzyılda mütevazı korse Kullanıcı rolü biraz değişti vardır, o hala vücut eğrileri şekillendirme ve destek vermek için en önemli moda öğesi olan olsa da, bir çamaşırı olarak rolünü meydan olma. Bu korse sizin için doğru olduğu gibi bir kaç zorlukları sağlamaz.

1800 korse bakarsanız, bir dizi şerit bağları korse, vücudu etrafında sarın sıkılır kullanarak kullanıcı daha sonra korse koymak ve. Korse anahtar şeritler sıkma korse vücut oymak için izin verdi. Şerit bağları olduğu temel sebebidir şerit dış kıyafetleri karşı düz koymak olmasıydı.

Şeyler kesinlikle değişti ve sağ korse seçim yapmak çok daha zor olmasının nedeni bu. Ya giysi üstüne veya kendi takılabilir iki korse stilleri, elbisenin altına giydiği için tasarlanmıştır ve başka bir şimdi vardır.

Bu soru için bize getiriyor, nasıl sağ korse seçerim? Peki kendinize şu soruları sorunuz.

1. Kendi başına veya bir elbise altında giyecektim olup olmadığını seçin

Bir dış giysi olarak giyilir Korseler genellikle elbise giyilebilir olanlardan daha meraklısı. Dış piyasada, aslında korse sıkmak için şerit kullanmayın korse vardır, bunun yerine iç kayışları ile fermuarlar kullanmak veya bazı daha fantezi korse, biz onları düğmeleri ve kemer bir arada kullanan gördük.

2. Dikkatlice desen korse stili seçin

Elbise giymek altında korse alırken İnsanların yaptığı en büyük hatalardan biri, desen, korse üstüne kıyafet oturacak şekilde etkileyecek unutmak. Elbise korse üzerinde elbise sıkıca bağlanmış bile bozuk görünüyor, ancak gelinlik için bazı fantastik korse gördük.

3. Korse doğru bir renk seçin

Elbisenin altına giymek için bir korse satın alıyorsanız, korse giysi aynı renk olduğundan emin olun. Korse ve kapsayan giysi rengi arasında bir tezat varsa, etrafınızdaki verdiğiniz izlenim etkileyebilir.

4. Korse Hakkı Malzeme seçin

Doğru malzeme alma, korse seçimi gerçekten önemli. Örneğin PVC kullanan çok sayıda korse vardır. Bu tarz malzeme, özellikle sıcak iklimlerde çok rahatsız korse giymiş yapabilir ovmak bir eğilim var. Soğuk iklimlerde sıcak kalmasını sağlamak için biraz ağır bir tarzı korse düşünebilirsiniz.

Korseler, fantastik eğlence ve doğru aşınmış, gerçekten vücut şekil vurgular. Bu dört konu sonraki korse alırken mutlaka düşünülmelidir.


korse
bel korsesi
korseler

1 comment:

  1. Moda dünyasının kararsız, eğilimleri gelir ve hava gibi ama biz, mütevazı korse
    bir canlanma ortasında. 1800 korse moda dayanak oldu

    ReplyDelete