Friday 23 December 2011

Kara Büyü: Kara Sihirbazların Karanlık Enerji

Müşterileri ile psişik okuma bazen kara büyü canavarlık deneyim. Yoğun biçimde siyah büyücüler, karanlık enerjinin, negatif enerji bir girdap oluşturur. Bu tür enerji, sizi hasta kazalara neden, ilişkiler ve kariyer fırsatı sınırı. Karanlık büyücü yollarını ve araçlarını sinsi ve kurnaz.

Kara büyü amacıyla tutulmuş bireyin kaderini limit ve bu yüzden onun ve ona fırsat götürmek. Çoğu, kara büyü ve güçlü psişik saldırı karşı etkili bir savunma her türlü habersiz olduğu için, saat gibi çalışır. Bu şekilde güçlü bir karanlık psişik enerji geleceğini etkileyebilir.

Cadılık ve koyu gizli güçlerin, modern toplumda yaygındır. Biliyor medyumlar sorarsanız yaygın büyü, küfürler, ve hex döküm sanat coşmuş nasıl açıklayacağız.

Örneğin karanlık sırlarından biri, psişik kendini savunma az şey biliyoruz masum kurbanları saldırı panter ve leopar gibi hayvan ruhları tezahür. Panter telepatik düşünce dalgaları göndermek ve zihin kontrolü yoluyla hedef kurbanı hipnotize olabilir. Okült düşünce aktarımın sanatı üzerinde çalışan güçlü gözleri vardır. Bu düşünceler düşüncelerinizi olduğunu düşünüyorum yapabilirsiniz. Bu, zihin kontrolü ince bir formu ve iyi bir medyum gibi uğursuz gizli uygulamaları açığa çıkarmak için gereklidir.

Büyüler, işyerinde iş arkadaşları size karşı tüm açmak için yapılabilir. Bu ofis, sert, iyi bir iş yapıyorsun, tüm işlerinizde hata bulmak çalışmak yapar. Hex ofis personeli bir grup bu sonucu olabilir. Bu koyu ve kısıtlayıcı tür bir enerji, bir nedeni kara büyü denir.

Karanlık enerjinin her türlü karşı en iyi savunma, ilk tespit etmektir. Bir kere bu gerçekten size karşı kullanılan enerji koyu bir form daha sonra düzeltmek için büyü ve hatta geçersiz adımlar atabilirsiniz olduğunu kurduk. Akılda tutulması gereken diğer bir nokta, korku ve öfke her türlü negatif enerji besleme. Tüm olumsuz duyguları onu beslemek. Mümkün olduğunca olumlu ve iyimser olarak tutmak mantıklı. Bazı yaşam tarzı değişiklikleri, bu iş için gerekli olabilir.

Psişik okuma, koruma ve gerekli güvenlik adımları işaret edebilir. Örneğin sahip ve psişik saldırı arasında ne fark gösterilir. Ruh sahip iki form saldırı daha ciddi olumsuz bir iblis için bir ev sahibi olarak, insan formunu kullanır. Burada iblis negatif varlık eşittir.

Psişik saldırı dışında gibi gelen büyü, lanet ve altıgen şeklinde giderilmesi ve kaynak geri göndermek için kolaydır. Yani eğer iyi psişik tavsiye ararlar gizli büyücüler siyah ve karanlık enerji, her türlü muzdarip. Ciddiye almak, bu senin hayatın bahsediyoruz.
medyum
medyum hoca
aşk büyüsü

No comments:

Post a Comment